UNIVERSUL IGEA

Medinnova a luat nastere in urma cu 20 de ani , fiind fructul pasiunii al unui grup de cercetători italieni specializați în îngrijirea pielii. Formulele bine alese din aceste produse sunt destinate atat problemelor pielii acneice, patate, cat si tenurilor uscate , imbatranite si nu numai. Produse pe baza de acid hialuronic pur , cu absorbție asmotica, antioxidanti si alte formulări implicate în lupta anti age

Produse dermato-cosmetice

DERMATO-COSMETICE

Produse ideale pentru combaterea acneei, studiate si testate dea lungul anilor pe pielea atat tanara cat si matură cu rezultate excepționale. Peeling urile acționează asupra bateriilor , eliminând totodată celulele moarte ale pielii, lanand porii liberi si pielea sa respire , impiedicand sebumul in exces , serul si cremele sunt un cocktail de vitamine, minerale si antioxidanti pt tenul dumneavoastra având la bază acid hialuronic in stare pura cu baza moleculara mica pt a pătrunde cat mai profund , retine apa si hidratarea tenului.

Protecția solară este obligatorie atat in perioada de după peeling si nu numai.. soarele fiind principalul responsabil de imbatranire prematură si parerea tenului, deshidratarea si hiperpigmentarea .

Produse pentru medici

PEELING MEDICAL

Produse destinate exclusiv medicilor.

Produse cosmetice

PEELING-URI CHIMICE

Aceste produse folosite corespunzator impreuna cu un stil de viață sănătos , va pot sterge in numai cateva luni ..zece ani de pe chip. Se recomanda utilizarea peeling ului lejer înaintea aplicării serului, respectiv a cremei pt rezultate mult mai vizibile .. odata cu eliminarea celulelor moarte ale pielii in urma peeling ului , ingredientele active din creme si seruri se absorb instant in piele . Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, fiind o protectie si un scut pt ca nimic din exterior sa nu ne afecteze sănătatea, doar 10/ 15 la sută din substanțele active din creme si seruri sunt absorbite , fiind oprite de către derm, dar cu ajutorul peeling urilor cosmetice noi ajutam pielea sa scape de celulele moarte, sa deschida porii si sa permita tuturor substanțelor active din creme respectiv seruri sa pătrundă în interior.

Serul si crema pe baza de acid hialuronic sunt ideale in orice anotimp , pt orice tip de piele , atat pt cele sensibile, hipoalergenice cat si pt tenul uscat sau acneic.

Efect filler, datorat avizului hialuronic pur cu baza moleculara mica ce garantează umplerea ridurilor din interior ca dupa un filler injectat.